09:42
Громадські слухання.

У Володимирівському НВК представниками Широківської ОТГ  відбулись громадські слухання щодо встановлення єдиного тарифу на постачання холодної води. Тариф для населення у розмірі 12,98 грн за куб був попередньо оприлюднений на інформаційних ресурсах Широківської громади.
Слухання відбулись у Володимирівському НВК, участь у заході взяло понад сто жителів громади. Впродовж двох годин разом з директором КП "Благводсервіс" Yurij Bogdanov мешканці обговорювали склад тарифу, ставили запитання, висловлювали пропозиції.
Після обговорення було проведено голосування, в ході якого думки присутніх розподілились майже порівну. Для того, щоб тариф знайшов підтримку переважної більшості жителів громади, було прийнято рішення провести повторні громадські слухання за два тижні, а за цей період зібрати усі пропозиції і відповісти на всі питання щодо формування, структури тарифу.
Свої пропозиції, питання та доповнення можна надсилати на електронну пошту КП "Благводсервіс" kp.blago.zp@gmail.com або поштою с.Володимирівське, вул.Шкільна,2 або за тел.223-17-46.
Важливо! Всі пропозиції приймаються впродовж двох тижнів до проведення повторних слухань. Про місце і час повідомимо додатково. Протокол сьогоднішніх слухань буде оприлюднений на інформаційних ресурсах Широківської громади.


 

Переглядів: 395 | Додав: uspikhvolodymyrivske | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: