09:19
Нова українська школа!

Фото Joan Joan. Що таке «нова українська школа»? Це нові підходи, форми і методи роботи, постійний рух вперед та новаторство. Постійний рух вперед та пошук інновацій – ось девіз наших педагогів-іноземців. Кожного року вони доводять, що предметні квести – це не лише корисно з навчальної точки зору, але цікаво і весело. А, головне, мотивує до співпраці та кооперації.
З 13.11.17 по 17.11.17 проходив квест (тиждень) з іноземних мов. Вчителем Данелюком Ю.А. було заплановано та проведено різноманітні заходи для учнів НВК, зокрема:
Лінгвістичний турнір для учнів 3-4 класів (командна гра);
Вікторина «Намалюй розповідь» (для всіх бажаючих);
Квест «Клуб знавців іноземних мов запрошує друзів».
Найактивнішими учнями були: Круліковський Д., Чурсіна А., Зубач Д., Бобирь Б., Лендер А. – 3 клас; Тімченко В., Шпак В., Овсянніков М., Лачко С., Рева Є., Іщенко С. – 4 клас; Шпак А., Іванченко О., Волкова О., Марченков В., Лєднєй А., Павлова В., Ференчук А., Ніколаєнко Д.,. – 6 клас; Петров Б., Демянков В., Федоша А., Осовська Ю. – 10 клас, Іщенко В., Воробйов І. – 10 клас; Марахов С., Міщенкова О., Мартиненко Є. – 6 клас; Бобирь Б., Лендер А. – 3 клас. Тобто, вчитель зміг залучити до участі всіх учнів: обдарованих, активних та наполегливих у командній грі.
Останній день знаменувався підсумковою лінійкою, де учні 3, 6, 7 класів читали вірші мовою Гете та Шекспіра в оригіналі та закликали розширювати свій лінгвістичний потенціал. Вчитель підвів підсумки та відзначив команди 3-4 класів, які активно грали в гру «Пошук скарбів».
Комунікативний підхід, інтерактивні завдання та атмосфера гри сприяли успішному проведенню квестів.
https://drive.google.com/…/124a8LyKy-paGqD17eHVV2staM…/view…

 
Переглядів: 428 | Додав: uspikhvolodymyrivske | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: